Γενικά αίθριος θα είναι ο  καιρός αύριο, Πέμπτη,  με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η ζέστη πάντως δεν υποχωρεί για την ώρα καθώς στις περισσότερες περιοχές το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 36 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική o καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη τιμή θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός επίσης θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Μακεδονία και τη Θράκη με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη τιμή θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 4 και βαθμιαία θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 και στο Ιόνιο έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου και κατά τόπους στα ανατολικά παραθαλάσσια η μέγιστη τιμή θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 30 βαθμούς και στην Κρήτη τοπικά έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς και τοπικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έως 36 βαθμούς Κελσίου.