current views are: 8

23 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση18:41

Συντετριμμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας – Προσωρινό σφράγισμα (Βίντεο)

Συντετριμμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας όπου δεκάδες άνθρωποι έφαγαν σε τραπέζι βάπτισης και στη συνέχεια κατέληξαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας και σαλμονέλας στο νοσοκομείο με έναν 55χρονο να χάνει τη ζωή του.

Δημοσίευση 18:41’

Συντετριμμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας όπου δεκάδες άνθρωποι έφαγαν σε τραπέζι βάπτισης και στη συνέχεια κατέληξαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας και σαλμονέλας στο νοσοκομείο με έναν 55χρονο να χάνει τη ζωή του.

Συντετριμμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας όπου δεκάδες άνθρωποι έφαγαν σε τραπέζι βάπτισης και στη συνέχεια κατέληξαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας και σαλμονέλας στο νοσοκομείο με έναν 55χρονο να χάνει τη ζωή του.

Μιλώντας στο lamiastar εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό και δήλωσε άγνοια για το τι μπορεί να έχει συμβεί και σε τι οφείλεται.

Όπως ανέφερε όλα τα φαγητά είχαν παρασκευαστεί την ίδια ημέρα και τόνισε ότι όλα τα προϊόντα που προμηθεύεται είναι ελεγμένα ενώ δεν έχει αλλάξει προμηθευτές.

Ο ίδιος επισήμανε ακόμη ότι η επιχείρησή του λειτουργεί 40 χρόνια και πως ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε σημειωθεί κάτι αντίστοιχο.Επίσης είπε ότι το συγκεκριμένο τραπέζι είχε περίπου 140 άτομα, αριθμός μικρός όπως τόνισε για τα δεδομένα της επιχειρήσης που διοργανώνει εκδηλώσεις και για 400 άτομα.

Τέλος, ανέφερε ότι κάποια σκευάσματα και γλυκά τα έφεραν οι ίδιοι οι οικοδεσπότες.


Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που… από LAMIASTARGR

Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί ποια τροφή προκάλεσε τη μόλυνση δεκάδων ανθρώπων με σαλμονέλα με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός προσκεκλημένου στη βάπτιση.

Την προσωρινή σφράγιση του καταστήματος αποφάσισε στο μεταξύ η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας μέχρις ότου εκδοθούν τα αποτελέσματα των ελέγχων που έχουν διενεργηθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας και τις επόμενες ώρες πολλοί κατέληξαν στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ συνολικά 45 κρούσματα γαστρεντερίτιδας καταγράφηκαν μετά το τραπέζι της βάφτισης.  Έχουν νοσηλευθεί 25 ασθενείς εκ των οποίων εννέα παραμένουν στο νοσοκομείο. Ακόμη ανακοινώθηκε ότι παραγματοποιείται εργαστηριακή και επιδημιολογική διερεύνηση της επιδημίας, ενώ σήμερα μετέβη στην περιοχή κλιμάκιο επιστημόνων του Κέντρου.  


σχετικα αρθρα