Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους κακοποιούς που λήστεψαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους στον Κάτω Άσσο Κορινθίας.  Οι κακοποιοί κατάφεραν να αποσπάσουν από το ζευγάρι χρήματα, κοσμήματα, δύο κυνηγητικά όπλα και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα. Αυτή ήταν η τρίτη ληστεία στην ευρύτερη περιοχή μέσα σε μια εβδομάδα.

Οι δράστες εισέβαλαν το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι, ακινητοποίησαν τον 85χρονο άνδρα και την 82χρονη σύζυγόν του με την απειλή βίας. Αφού ερεύνησαν όλα τα δωμάτια βρήκαν τις οικονομίες του ζευγαριού, ύψους 5.000 ευρώ. Τα άρπαξαν μαζί με τα άγνωστης αξίας χρυσαφικά της ηλικιωμένης και πριν φύγουν άρπαξαν τα δύο κυνηγητικά όπλα του ηλικιωμένου μαζί με προσωπικά τους έγγραφα.

Οι ηλικιωμένοι περίμεναν να απομακρυνθούν οι ληστές και μετά ειδοποίησαν τρομοκρατημένοι το αστυνομικό τμήμα του Βραχατίου, οι άνδρες του οποίου διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν τους δράστες. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και δείγματα γενετικού υλικού από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς.