current views are: 8

28 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση13:46

Diamonds versus Crisis: Η επιχειρηματική αριστεία εναντίον της κρίσης

Τις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy θα απονείμει και φέτος η ACTIVE BUSINESS PUBLISHING, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2015 στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» (Hotel Grande Bretagne Athens)

Δημοσίευση 13:46’

Τις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy θα απονείμει και φέτος η ACTIVE BUSINESS PUBLISHING, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2015 στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» (Hotel Grande Bretagne Athens)

Τις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις Diamonds of the Greek Economy θα απονείμει και φέτος η ACTIVE BUSINESS PUBLISHING, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2015 στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» (Hotel Grande Bretagne Athens).

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι εκατοντάδων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι της πολιτείας, σημαντικών επιχειρηματικών φορέων καθώς επίσης και εκπρόσωποι ξένων εμπορικών αντιπροσωπειών που εδρεύουν στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι προβολείς της δημοσιότητας θα στραφούν: Πρώτον, στις επιχειρήσεις και στους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Δεύτερον, στα «όπλα» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης. Τρίτον, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απονομή των διακρίσεων Diamonds of the Greek Economy έχει καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας στη χώρα μας και ταυτόχρονα σημείο συνάντησης των εν Ελλάδι υγιέστερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, οι οποίες όχι απλώς ανθίστανται στις συνέπειες της κρίσης αλλά εμφανίζουν και σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, επενδυτικών πρωτοβουλιών και εξωστρεφούς δραστηριότητας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy 2016, όπου παρουσιάζονται οι δυναμικότερες εν Ελλάδι επιχειρήσεις στους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού. Η συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφορεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μέσω σημαντικών διεθνών εκθέσεων.

Στην έκδοση παρεμβαίνουν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, πρόεδροι κορυφαίων επιχειρηματικών φορέων, διμερών εμπορικών επιμελητηρίων και επικεφαλής σημαντικών επιχειρηματικών ομίλων.

Στη διάρκεια του φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας θα παρουσιαστεί και η νέα τράπεζα πληροφοριών για την οικονομία και τις επιχειρήσεις greeces list, η οποία θα είναι προσιτή στον κόσμο των επιχειρήσεων μέσου του Διαδικτύου και του www.greeceslist.com  και θα λειτουργεί σε συνδρομητική βάση.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης:

  • Μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης,
  • Εκπρόσωποι των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας,
  • Ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μεικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών,
  • Εκπρόσωποι οργανισμών και φορέων του Δημοσίου,
  • Εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης.Μια πολύ σημαντική εκδήλωση τόσο για τη χώρα μας όσο και όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

σχετικα αρθρα