current views are: 10

29 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση00:33

Πλάκωσαν στις μπουνιές υπάλληλο τουριστικού γραφείου για δύο εισιτήρια στην Πάρο

Ένα πρωτοφανές, απίστευτης αγριότητας περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο σε τουριστικό γραφείο της Νάουσας στην Πάρο.

Δημοσίευση 00:33’

Ένα πρωτοφανές, απίστευτης αγριότητας περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο σε τουριστικό γραφείο της Νάουσας στην Πάρο.

Ένα πρωτοφανές, απίστευτης αγριότητας περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο σε τουριστικό γραφείο της Νάουσας στην Πάρο.

Όπως αναφέρει το parianostypos.gr η ιστορία που κατέληξε σε ξυλοδαρμό της υπαλλήλου τουριστικού γραφείου ξεκίνησε την Παρασκευή 24/6 όταν στο συγκεκριμένο γραφείο εμφανίστηκε ζευγάρι ηλικίας περίπου πενήντα ετών όπου έκλεισε τα εισιτήριά του, για να ταξιδέψει τη ίδια μέρα με ταχύπλοο της γραμμής προς Μύκονο.

Το δρομολόγιο όμως ακυρώθηκε, και τα εισιτήρια του ζευγαριού αντικαταστάθηκαν ώστε να ταξιδέψει την ίδια μέρα προς Μύκονο με άλλο ταχύπλοο της γραμμής, λίγες ώρες αργότερα από το αρχικά ακυρωμένο δρομολόγιο.

Το Σάββατο όμως το ζευγάρι επέστρεψε και πάλι στην Πάρο, αφότου είχε ταξιδέψει στη Μύκονο, και εμφανίστηκε στο κεντρικό γραφείο που πρακτορεύει το ταχύπλοο με το οποίο είχαν ταξιδέψει, με το αίτημα να του επιστραφεί ολόκληρος ο ναύλος, δηλαδή τα χρήματα που είχαν πληρώσει για τα δύο εισιτήρια προς Μύκονο.

Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι εξαιτίας της αρχικής ακύρωσης και κατόπιν αντικατάστασης του δρομολογίου, είχε χάσει τη μέρα του και δεν είχε παραμείνει αρκετά στη Μύκονο όπως είχε αρχικά προγραμματίσει.

Μετά την άκαρπη προσπάθεια τους να τους επιστραφούν τα χρήματα από το κεντρικό πρακτορείο, οι ίδιοι παρουσιάστηκαν εκ νέου στο τουριστικό γραφείο της Νάουσας από όπου είχαν προμηθευτεί αρχικά τα εισιτήρια και ισχυρίστηκαν ότι είχαν παραπεμφθεί εκεί από το κεντρικό πρακτορείο για την επίλυση του θέματος.

Ενώ η υπάλληλος προσφέρθηκε να επικοινωνήσει με την ακτοπλοϊκή εταιρεία, πεπεισμένη ότι οι πελάτες είχαν συνεννοηθεί με το κεντρικό γραφείο, ο άνδρας άρχισε να ανεβάζει τους τόνους της επιθετικής συμπεριφοράς του προς την υπάλληλο και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, σπάζοντας και πετώντας τα αντικείμενα του ταξιδιωτικού γραφείου σε μια αλλοπρόσαλλη κατάσταση.

Όταν η έντρομη υπάλληλος προσπάθησε να περισώσει την τεταμένη κατάσταση, ο άντρας τη χαστούκισε στο πρόσωπο και όταν εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί ο άνδρας τη γρονθοκόπησε ανηλεώς, μαζί αυτή τη φορά, με τη συνοδό του.

Και οι δύο χτυπούσαν με μανία την κοπέλα που προσπαθούσε μάταια να αμυνθεί, ενώ όταν πάνω στη συμπλοκή έσπασε το tablet που έφερε μαζί της η θερμόαιμη πελάτισσα η κατάσταση οξύνθηκε περαιτέρω.

Τις φωνές της υπαλλήλου που προσπαθούσε απελπισμένα να ξεφύγει από τον ξυλοδαρμό, άκουσαν γείτονες από σπίτια γειτονικά στο τουριστικό γραφείο οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.


σχετικα αρθρα