ΕΛΛΑΔΑ

H Weber Shandwick ενώνει τις δυνάμεις της με το Reload Greece

Δημοσίευση 29 Ιουνίου 2016, 19:40 / Ανανεώθηκε 29 Ιουνίου 2016, 19:40
H Weber Shandwick ενώνει τις δυνάμεις της με το Reload Greece
Facebook Twitter Whatsapp

Η Weber Shandwick Athens ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Reload Greece, τον πρωτοποριακό, μη κυβερνητικό οργανισμό, ο οποίος δίνει την ευκαιρία στη νέα γενιά entrepreneurs να δημιουργήσει επιχειρήσεις με κοινωνικό ή οικονομικό αντίκτυπο στην Ελλάδα.

Η Weber Shandwick Athens ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Reload Greece, τον πρωτοποριακό, μη κυβερνητικό οργανισμό, ο οποίος δίνει την ευκαιρία στη νέα γενιά entrepreneurs να δημιουργήσει επιχειρήσεις με κοινωνικό ή οικονομικό αντίκτυπο στην Ελλάδα.

H Weber Shandwick θα παρέχει στo Reload Greece υπηρεσίες Γραφείου Τύπου και Σχέσεων με τα ΜΜΕ, προωθώντας τα ολοκληρωμένα και υψηλών προδιαγραφών προγράμματα που υλοποιεί ο εκπαιδευτικός οργανισμός στον τομέα του entrepreneurship και της καινοτομίας.

Στόχος να γίνει ευρέως το όραμα του Reload Greece και να ενθαρρύνει τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων που δημιουργούν ευκαιρίες απασχόλησης.

Η Weber Shandwick είναι κορυφαία εταιρία Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Engagement παγκοσμίως, σε 78 πόλεις, σε 34 χώρες, με δραστηριότητες που εκτείνονται σε 126 πόλεις, σε 81 χώρες.

Η πολυποίκιλη ομάδα της εταιρίας που απαρτίζεται από σχεδιαστές στρατηγικής, αναλυτές, παραγωγούς, designers, developers και campaign activators έχει αποσπάσει τα πλέον σημαντικά βραβεία παγκοσμίως για τις καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις της αλλά και έργο που αποφέρει σημαντικό επιχειρηματικό αποτέλεσμα για τους πελάτες της.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι διακρίσεις της Weber Shandwick ως PRWeek’s Global Agency of the Year 2015 και 2016, Ad Age A-List Agency το 2014 και 2015 και The Holmes Report’s Global Agency of the Year για το 2010, 2012, 2014 και 2015. Σε συνεργασία με τη θυγατρική της, Prime, η Weber Shandwick έχει κερδίσει 31 βραβεία Cannes Lions από το 2009, ενώ έχει αναγνωριστεί ως συνεργαζόμενο PR agency για επιπλέον 25 βραβεία Lions.

H Weber Shandwick έχει χαρακτηριστεί ως Best Place to Work by Ad Age για το 2014 και 2015 και PRWeek για το 2013 και 2014. Η εταιρία παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς όπως consumer marketing, corporate reputation, healthcare, technology, public affairs, financial services, corporate social responsibility, financial communications and crisis management, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη ανά περίπτωση κοινωνική, ψηφιακή και αναλυτική μεθοδολογία. Η Weber Shandwick είναι μέρος του Interpublic Group (NYSE: IPG). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.webershandwick.gr.

Το Reload Greece είναι το Κέντρο της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας στο Λονδίνο και επιδιώκει να βρει καινοτόμες λύσεις που θα βοηθήσουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική ανάκαμψη της χώρας. Ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία πέντε νέων και σήμερα αποτελείται από μια ομάδα 30 εθελοντών, που έχουν ως σκοπό να αναδείξουν την παραγωγική και δημιουργική πλευρά της Ελλάδας και να εμπνεύσουν νέους να αναπτύξουν τις δικές τους πρωτοπόρες ιδέες.

To Reload Greece στοχεύει να είναι ο κύριος οργανισμός που ενημερώνει και στηρίζει ενεργά νέους Έλληνες και φιλέλληνες ανά τον κόσμο στην πραγματοποίηση των επιχειρηματικών τους εγχειρημάτων, τα οποία έχουν ένα σημαντικό κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.reloadgreece.com