Με απίστευτα κυνικό τρόπο δολοφόνησαν και έκαψαν τον 50χρονο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την δικογραφία.

«Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι και μετά του έβαλα φωτιά. Πήγαμε με τη φίλη μου στο αμάξι και καπνίσαμε ένα τσιγάρο. Μετά επέστρεψα για να δω αν είχε πεθάνει. Τον είδα ακόμη να κουνιέται. Τον χτύπησα ξανά με πέτρες στο κεφάλι και του έβαλα πάλι φωτιά. Τις πέτρες τις πέταξα στη θάλασσα», φέρεται να υποστήριξε σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο 34χρονος δράστης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το θύμα διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα της 19χρονης κοπέλας, ωστόσο δεν την είχε γνωρίσει ποτέ, καθώς το κορίτσι ήταν έγκλειστο σε ίδρυμα από το 2005 έως το 2015. Ο 50χρονος, σύμφωνα με τα όσα είπε η νεαρή, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το βράδυ της 15ης Ιουνίου, μέσα στο σπίτι της στην Δραπετσώνα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε μπει στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος άρχισε να χτυπά τον 50χρονο με έναν ανεμιστήρα και με γροθιές.

Η συνέχεια, όμως είναι ακόμη πιο σοκαριστική, με το ζευγάρι να υποστηρίζει ότι το θύμα είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση.

«Του δέσαμε τα χέρια και του είπαμε ότι θα τον πάμε στο σπίτι του στο Πέραμα. Έτσι τον βάλαμε στο αυτοκίνητο» λένε στις καταθέσεις. Ο 34χρονος όμως φαίνεται ότι είχε προαποφασίσει την δολοφονία του 50χρονου, παίρνοντας μαζί του και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όταν διαπίστωσε, ο δράστης,  ότι ο 50χρονος δεν ήταν νεκρός, τον χτύπησε και πάλι με πέτρες, γύρισε στο αυτοκίνητο πήρε το μπιτόνι βενζίνης, περιέλουσε για δεύτερη φορά το θύμα, εμπότισε ένα παπούτσι και μια κάλτσα και την τοποθέτησε στο πρόσωπο του 50χρονου και έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό το θύμα και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του.