Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Παρασκευή, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη τιμή θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη τιμή θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτικά Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολικά Στερεά, στην Εύβοια και τη ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικά αυξημένες νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός με τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται άπω 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.