current views are: 9

1 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση10:42

Συνελήφθη η χαρτομάντης των διασήμων!

Στην εξάρθρωση σπείρας μέντιουμ που εξαπατούσε τους πολίτες και αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά προχώρησαν άνδρες της ασφάλειας.

Δημοσίευση 10:42’

Στην εξάρθρωση σπείρας μέντιουμ που εξαπατούσε τους πολίτες και αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά προχώρησαν άνδρες της ασφάλειας.

Στην εξάρθρωση σπείρας μέντιουμ που εξαπατούσε τους πολίτες και αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά προχώρησαν άνδρες της ασφάλειας. Συγκεκριμένα συνελήφθη η ιδιοκτήτρια πασίγνωστου γραφείου χαρτομαντείας και μαζί της μια 59χρονη, μια 42χρονη, μια 40χρονη και 35χρονη όλες συγγενείς μεταξύ τους. 

Η σύλληψη έγινε στις 29 Ιουνίου έπειτα από καταγγελία θύματος. Συγκεκριμένα, το μέντιουμ κατηγορείται ότι εισέπραξε 52.500 ευρώ από μια 44χρονη γυναίκα στην οποία προέβλεπε συνεχώς προβλήματα στο οικογενειακό της περιβάλλον τα οποία θα απέτρεπε εάν έφτιαχνε τα κατάλληλα μαντζούνια. 

Μάλιστα η ίδια φέρεται να είχε δώσει προθεσμία στην γυναίκα μέχρι σήμερα 1η Ιουλίου προκειμένου να της δώσει 5.650 ευρώ διαφορετικά ο άνδρας της θα πάθαινε μεγάλο κακό. 

Το θύμα μετέβη στις αρχές όπου και κατήγγειλε το μέντιουμ, ενώ προέβη στο κανονισμένο ραντεβού τους με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. 

Κατά την έφοδο των αστυνομικών βρέθηκαν μεταξύ άλλων 97 χρυσές λίρες, 5 βιβλία μαγείας, 2 ταμπλετ, 2 φορητοί υπολογιστές, βιβλιάρια τραπέζης ενώ μεταξύ των πελατών της ήταν διάσημα ονόματα ηθοποιίας, κομμωτικής, τηλεπαρουσιαστές.

Το μέντιουμ είχε 2 καταστήματα το ένα στην Αθήνα στην Καρραγιώργη Σερβίας και το άλλο στη Νίκαια. Μάλιστα σχεδίαζε να ανοίξει ενα τρίτο γραφείο στη Μύκονο.

 


σχετικα αρθρα