Αίσια έκβαση είχε με την περιπέτεια της υγείας της η νεαρή κοπέλα από την Ζάκυνθο, Ντένια Παράσχη, που συγκίνησε το πανελλήνιο, όταν έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και καθιστούσε αναγκαία τη μεταφορά της για θεραπεία στο εξωτερικό.

Η κοπέλα επέστρεψε στη Ζάκυνθο την Πέμπτη, έχοντας ολοκληρώσει την θεραπευτική αγωγή που ξεκίνησε πριν από περίπου πέντε μήνες και αφού μετέβη στη Βοστώνη, και βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της.

Όπως αναφέρει το zante news στην κυριολεξία στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο σπίτι της δημιούργησε το αδιαχώρητο αφού όλοι ήθελαν να τη σφίξουν στην αγκαλιά τους και να της ευχηθούν να είναι πάντα σιδερένια.

Το ευχαριστώ

Η ίδια με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την υγεία της θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν.

Αναφέρει πως βρίσκεται πλέον στον τρίτο κύκλο της θεραπείας της στη Βοστώνη, με τα μηνύματα των γιατρών να είναι ενθαρρυντικά και την ίδια να είναι αισιόδοξη.

Μετά από διάστημα δυο και πλέον μηνών οπότε και ανάρτησε το αρχικό μήνυμα με το οποίο δημοσιοποιούσε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η Ντένια έγραψε : «Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την πορεία της υγείας μου όλο αυτόν τον καιρό. Βρίσκομαι αισίως στον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών μου και τα μηνύματα που παίρνω από τους γιατρούς είναι πολύ θετικά, κάνοντάς με να αισιοδοξώ. Σας ευχαριστώ πραγματικά για την ευκαιρία που μου δώσατε».