Στον 7ο τακτικό ανακριτή οδηγήθηκε η σπείρα των μέντιουμ που εξαπατούσε ανυποψίαστες γυναίκες αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά

Όπως έχει ήδη γράψει το newpost.gr η 44χρονη, πασίγνωστη χειρομάντισα, η οποία διαφήμιζε μάλιστα τις δυνατότητές της μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων και είχε πελάτες τηλεπερσόνες, τηλεπαρουσιαστές,  κομμωτές, ηθοποιούς και τραγουδιστές.
 
Η 44χρονη η οποία διατηρούσε δύο γραφεία, ένα στην Καραγιώργη Σερβίας στο Σύνταγμα και  ένα στη Νίκαια συνελήφθη μετά απο καταγγελία μιας γυναίκας απο την οποία είχε καταφέρει να αποσπάσει 52.500 ευρώ ισχυριζόμενη πως αν δεν της κατέβαλε τα χρήματα προκειμένου να φτιάξει τα...μαγικά μαντζούνια, ο σύζυγός της θα πάθαινε κάτι «πολύ κακό».
 
Η 44χρονη αρχικά «ψάρευε» τα θύματά της προκειμένου να διαπιστώσει το οικονομικό τους υπόβαθρο και τις αδυναμίες που τυχόν είχε σε κάποιο οικείο της πρόσωπο και στην συνέχεια τους έλεγε πως θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά «εκείνη με τα μαγικά της θα μπορούσε να το αποτρέψει».
 
Πολλές φορές μάλιστα αντί για τον δικό της λογαριασμό, έδινε στις πελάτισσές της λογαριασμούς ατόμων στα οποία χρωστούσε και έτσι με τρόπο...αεριτζήδικο και «μαγικό»ξεχρέωνε τις οφειλές της.
 
Μάλιστα όπως έλεγε για να γίνει ακόμη πιο πειστική, τα χρήματα δεν θα τα κρατούσε εκείνη αλλά θα έστελνε και σε...ανύπαρκτους συνεργάτες της στην Κωνσταντινούπολη!