Τον «κρυμμένο θησαυρό» παίζουν οι επιταγές συντάξεων Ιουνίου του ΟΓΑ για 81 συνταξιούχους με τους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ, στη Σούδα της Κρήτης.

Σύμφωνα με τη διοίκηση των ΕΛΤΑ, η κινητοποίηση ήταν άμεση και το Ταχυδρομικό Κατάστημα της Σούδας Χανίων Κρήτης επικοινώνησε αμέσως με τους συνταξιούχους για να καταβληθούν οι συντάξεις άμεσα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

η απώλεια των επιταγών των συντάξεων ΟΓΑ δεν μας εμπόδισε να ανταποκριθούμε άμεσα και να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων. Έτσι, οι δικαιούχοι του ΟΓΑ της Σούδας δεν χρειάστηκε να περιμένουν όλο το Σαββατοκύριακο για να πληρωθούν τη σύνταξή τους.

Ήδη, το Σάββατο το πρωί οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ επικοινώνησαν με τους 81 συνταξιούχους και προχώρησαν στην πληρωμή 70 εξ αυτών, οι οποίοι εκδήλωσαν την επιθυμία να πληρωθούν την ίδια μέρα.

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βρίσκονται πάντα δίπλα στον πολίτη και αποκαθιστούν άμεσα πιθανές αστοχίες που σημειώνονται στην παραγωγική διαδικασία", υποστηρίζει η διοίκηση των ΕΛΤΑ και προσθέτει πως "για το αρχικό ζήτημα της απώλειας των επιταγών ΟΓΑ έχει δοθεί εντολή από τη Διοίκηση για τη διενέργεια επιθεώρησης».