current views are: 8

4 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση21:28

Νέα γραμμή και συχνότερα δρομολόγια του ΟΑΣΑ προς τις παραλίες

Ενισχυμένα τα Σαββατοκύριακα τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων προς τις παραλίες της Αττικής.

Δημοσίευση 21:28’

Ενισχυμένα τα Σαββατοκύριακα τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων προς τις παραλίες της Αττικής.

Συχνότερα δρομολόγια τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού προς τις παραλίες της Αττικής καθώς και μια νέα γραμμή από Ελληνικό προς Βάρκιζα ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουόμενων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ ήδη έχουν τα δρομολόγια κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων των λεωφορειακών γραμμών:

  • Α1 Πειραιάς – Βούλα
  • Α2 Ακαδημία – Βούλα
  • Β2 Ακαδημία – Άγιος Κοσμάς
  • 171 Στ. Ελληνικό – Βάρκιζα
  • 122 Στ. Ελληνικό – Σαρωνίδα
  • 304 Νομισματοκοπείο – Βραυρώνα
  • 305 Νομισματοκοπείο Άγ. Νικόλαος (Αρτέμιδα)

Επιπλέον από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου εγκαινιάζεται η νέα λεωφορειακή γραμμή με αριθμό 122Θ και ονομασία «ΣΤ.ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΒΑΡΚΙΖΑ».

Η νέα γραμμή θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου και θα έχει ως αφετηρία εκείνη της γραμμής 122 στο Ελληνικό ενώ το Τέρμα της θα βρίσκεται στο Τέρμα της γραμμής 171 στη Βάρκιζα.

 Η διαδρομή του 122Θ «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΒΑΡΚΙΖΑ» είναι η εξής:

Στην κατεύθυνση προς το Τέρμα:

Από τον διαμορφωμένο χώρο Αφετηριών (κτήρια Διαχείρισης Υλικών ΥΠΑ) (Αφετηρία), δεξιά 25η Οδό, δεξιά και αριστερά 27η Οδό, δεξιά Ανώνυμη οδό, δεξιά λεωφόρο Βουλιαγμένης, δεξιά Σάκη Καράγιωργα, αριστερά λεωφόρο Ποσειδώνος, συνέχεια λεωφόρο Κων. Καραμανλή, συνέχεια Αθηνάς, συνέχεια λεωφόρο Ποσειδώνος, δεξιά και αριστερά Πλαζ Βάρκιζας, συνέχεια παράδρομο λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου έως το Τέρμα.

Στην κατεύθυνση προς την Αφετηρία:

Από το Τέρμα, συνέχεια παράδρομο λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, συνέχεια Πλαζ Βάρκιζας, αριστερά λεωφόρο Ποσειδώνος, συνέχεια Αθηνάς, συνέχεια λεωφόρο Κων. Καραμανλή, συνέχεια λεωφόρο Ποσειδώνος, δεξιά στον παράδρομο της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Ναπ. Ζέρβα, δεξιά Ναπ. Ζέρβα, συνέχεια Ζέππου, αριστερά λεωφόρο Βουλιαγμένης, αριστερά Ελ. Βενιζέλου, δεξιά 27η Οδός, συνέχεια στον χώρο των Αφετηριών.


σχετικα αρθρα