Έναν απρόσμενο επισκέπτη βρήκαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κιλκίς καθώς όπως ανέφεραν βρήκαν φίδι στον χώρο που βρίσκονται τα πλυντήρια.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς Αχιλλέα Καλεκμερίδη οι συνθήκες υγιεινής στα πλυντήρια του νοσοκομείου είναι ανύπαρκτες και το νοσοκομείο είναι γενικότερα υποστελεχωμένο.

Για το περιστατικό που κατήγγειλαν εργαζόμενοι διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση με εντολή της διοικήτριας του νοκοκομείου Κιλκίς.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα διοίκηση, η οποία έχει αναλάβει καθήκοντα εδώ και μόλις δύο μήνες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες λειτουργίας του νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών αλλά και των εργαζομένων έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακαίνιση – αναδιαρρύθμιση του χώρου των πλυντηρίων, καθώς και της προμήθειας του κατάλληλου εξοπλισμού.

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου αναφέρεται ακόμη ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την ανάθεση υπηρεσιών απεντόμωσης και μυοκτονίας στους χώρους του Νοσοκομείου και αναμένεται άμεσα η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο.

Καταλήγοντας, η διοικήτρια διαβεβαιώνει τους πολίτες του Κιλκίς ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν για τις υπηρεσίες που προσφέρει το νοσοκομείο.