current views are: 10

5 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση07:45

Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τον Κυριάκο Μαμιδάκη – Τι του είπε

Σόκαρε τον επιχειρηματικό κόσμο, η είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη.

Δημοσίευση 07:45’

Σόκαρε τον επιχειρηματικό κόσμο, η είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη.

Σόκαρε τον επιχειρηματικό κόσμο, η είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη. Σύμφωνα με την Espresso, o αδελφός του, Νίκος, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο επιχειρηματίας πριν πάρει το περίστροφό του και αυτοκτονήσει μέσα στο σπίτι του.

 «Νίκο σε πήρα να ευχηθώ σε όλους να έχετε καλή τύχη». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κυριάκου Μαμιδάκη

Ο Νίκος Μαμιδάκης αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και για το λόγο αυτό ειδοποίησε το γαμπρό του αδελφού του, και του είπε να πάει στο σπίτι στο Διόνυσο.

Δυστυχώς ήταν αργά καθώς ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος επιχειρηματίας είχε βάλει τέλος στην ζωή του.

Πάνω στο γραφείο του γνωστού επιχειρηματία βρέθηκε μία λευκή κόλλα χαρτιού, που όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., ήθελε να γράψει κάποια λόγια στους δικούς του ανθρώπους για να τους εξηγήσει τους λόγους της πράξης του, αλλά δεν το έκανε.

Έτσι, πήρε το 32αρι περίστροφο, προέβη σε μία  βολή, πιθανότατα για να δει αν ήταν εύχρηστο το παλιό περίστροφο ή αρχικά δεν είχε το ψυχικό σθένος για να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Η σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο του γραφείου του, στο σπίτι του στο Διόνυσο.

Έπειτα σήκωσε για δεύτερη φορά το περίστροφο το τοποθετεί στον κρόταφο του κεφαλιού του και πατά τη σκανδάλη με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του. Εν τω μεταξύ, στις 6 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία του Κυριάκου Μαμιδάκη

 


σχετικα αρθρα