Στην σύλληψη ενός 21χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για τα αδικήματα της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου και προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους. 

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία μητέρας, ότι η ανήλικη κόρη της, μετά από προτροπή άλλων χρηστών του διαδικτύου, τους απέστειλε γυμνές φωτογραφίες της. 'Αμεσα ξεκίνησε η διερεύνηση της υπόθεσης και απο την ψηφιακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων ταυτοποιήθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 21χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.

Αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος διεξήγαγαν έρευνα στο σπίτι  του νεαρού  και στα ηλεκτρονικά και ψηφιακά μέσα που διαχειριζόταν. Βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο μαζί με κάρτα SIM, ενώ από την επιτόπια ερεύνα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις.

Το κινητό τηλέφωνο θα αποσταλεί για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.