current views are: 11

6 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση03:32

Νεφώσεις και τοπικές μπόρες

Νεφώσεις και τοπικές μπόρες κυρίως στα ηπειρωτικά το απόγευμα αναμένει σήμερα  η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και η μέση θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Δημοσίευση 03:32’

Νεφώσεις και τοπικές μπόρες κυρίως στα ηπειρωτικά το απόγευμα αναμένει σήμερα  η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και η μέση θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις και τοπικές μπόρες κυρίως στα ηπειρωτικά το απόγευμα αναμένει για αύριο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο και η μέση θερμοκρασία θα είναι γύρω στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρου όμβρους κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ κα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.


σχετικα αρθρα