Το τελευταία αντίο είπαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης συγγενείς και φίλοι στον επιχειρηματία Κυριάκο Μαμιδάκη, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του μια μία σφαίρα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Η κηδεία του επιχειρηματία τελέστηκε στο κοιμητήριο Κηφισιάς, παρουσία πολύ κόσμου, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν οι δύο κόρες του.

Το «παρών» έδωσαν αρκετοί επιχειρηματίες, αλλά και επώνυμοι, όπως οι κ.κ. Μητσιάς, Μηταράκης, Λυκουρέζος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ στεφάνια έστειλαν οι οικογένειες του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Κοπελούζου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μαμιδάκης έβαλε τέλος στη ζωή του την Κυριακή στο σπίτι του στον Διόνυσο, λίγες μετά την αίτηση υπαγωγής της Jet Oil στον πτωχευτικό κώδικα.

Ρίγη συγκίνησης από τα λόγια του εγγονού του

Συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια του εγγονού του Κυριάκου Μαμιδάκη, ο οποίος εξέφρασε με λιτό τρόπο, τον πόνο της απώλειας.

«Συνήθιζε πάντα ο παππούς μου να κλέβει την παράσταση έτσι και εγώ θεωρώ καθήκον μου ως μεγαλύτερος εγγονός, να πω δυο λόγια. Μοναδικός τελειομανής, τίμιος, αναντικατάστατος λεβέντης και άξιος. Έτσι γεννήθηκε και έτσι μας άφησε. Παππού μας θα μας λείψεις. Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε για πάντα», είπε χαρακτηριστικά.