Σχεδόν ούτε ένα ευρώ από το μισθό τους δεν χάνουν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ που τις τελευταίες εβδομάδες κάνουν αλλεπάλληλες στάσεις και απεργίες, συμβάλλοντας στην τεράστια ταλαιπωρία των πολιτών. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» το 95% των σιδηροδρομικών δήλωσε ρεπό, τα οποία δικαιούνται λόγω υπερωριακής απασχόλησης ή αναρρωτική άδεια κατά τις τελευταίες κινητοποιήσεις. 

Άλλοι, δε, βρίσκουν... άλλα κόλπα για να αιτιολογήσουν τον μισθό τους, λέγοντας ότι οι ίδιοι ήθελαν να εργαστούν αλλά δεν τους... άφησαν. 
Ισχυρίζονται δηλαφή ότι λόγω κατάληψης δηλαδή σε εγκαταστάσεις της εταιρείας δεν τους επετράπη από συναδέλφους τους συνδικαλιστές να «χτυπήσουν» κάρτα και να δηλώσουν παρόντες.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, σχεδόν ίδια κατάσταση επικρατεί και με τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες οι οποίοι απεργούν για την υπαγωγή των φορέων στο νέο υπερταμείο.

Σημειώνεται, δε, ότι και οι τρεις προαναφερθείσεες κατηγορίες δεν θα έχουν καμία μείωση στους μισθούς τους λόγω της συμμετοχής στην απεργία...