Καλός καιρός με μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και παροδική μικρή εξασθένηση των βοριάδων θα επικρατήσει σήμερα Κυριακή.

Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 36 και τοπικά τους 37 με 38 βαθμούς σε περιοχές όπως η Στερεά και κεντρική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ζέστη θα κάνει και στη βόρεια και δυτική Ελλάδα με τον υδράργυρο έως τους 36 με 37 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά: 

Στην Αττική θα είναι αίθριος ο καιρός με βόρειους ανέμους μέχρι τα 5 μποφόρ στα ανατολικά. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 21 έως 36 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα είναι αίθριος ο καιρός και η θερμοκρασία από 19 έως 37 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά θα υπάρχει ήλιος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία από 21 έως 37 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ο καιρός  θα είναι καλός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 και στα ανατολικά μέχρι 38 βαθμούς. 

Στην Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος καιρός με ισχυρούς βόρειους ανέμους που τοπικά θα φτάνουν τα 7. Το θερμόμετρο θα δείξει από 22 έως 31 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με βόρειους ανέμους στα 5 με 7 μποφόρ στο Καρπάθιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ο καιρός θα είναι καλός με αραιές νεφώσεις και τη θερμοκρασία από 22 έως 38 βαθμούς.