Δεύτερη στην προτίμηση των Γερμανών η Ελλάδα

Δεύτερη στην προτίμηση των Γερμανών η Ελλάδα

Στη δεύτερη θέση των δημοφιλέστερων προορισμών των Γερμανών πελατών της TUI Γερμανίας για αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται η Ελλάδα, με την Ισπανία να βρίσκεται στην πρώτη θέση απορροφώντας το 35% του συνόλου των ταξιδιωτών της TUI.

Αυτό δείχνει έρευνα που διενήργησε η TUI για τις ταξιδιωτικές τάσεις των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι, στην πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός θα είναι φέτος η Τουρκία, ενώ ακολουθούν η Γερμανία και η Ιταλία.

Οι δημοφιλέστεροι μακρινοί προορισμοί για αυτό το καλοκαίρι είναι και φέτος οι ΗΠΑ (διατήρησε την 6η θέση που είχε και πέρυσι), η Πορτογαλία (7η, ανεβαίνοντας 2 θέσεις επάνω), η Αυστρία (8η) και η Βουλγαρία (9η). Η Κροατία ολοκληρώνει το top10.

Φέτος οι ταξιδιώτες της TUI θα κάνουν διακοπές διάρκειας 9,6 ημερών, σχεδόν μια ημέρα λιγότερο σε σχέση με πέρυσι (10,4 ημέρες).

Σύμφωνα με την TUI, η μικρότερη διάρκεια διακοπών φέτος, ενδεχομένως οδηγήσει σε μια τάση για δεύτερες και τρίτες διακοπές μέσα στη χρονιά.

Προς το παρόν, η TUI έχει διαθεσιμότητα σε όλους τους καλοκαιρινούς προορισμούς. Τα Κανάρια Νησιά, η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν ακόμη χωρητικότητα και αποτελούν καλή επιλογή, ενώ οι Βαλεαρίδες έχουν υψηλότερες πληρότητες.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο