current views are: 3

11 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση16:48

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια για ναρκωτικά – Πάνω από 10 συλλήψεις

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων για ναρκωτικά.

Δημοσίευση 16:48’

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων για ναρκωτικά.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Εξαρχείων για ναρκωτικά, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν πάνω από δέκα συλλήψεις και κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών.

Στην περιοχή βρίσκονται από το πρωί άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι έχουν παραταχθεί περιμετρικά των Εξαρχείων, καθώς και άνδρες της Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πραγματοποιηθεί 12 συλλήψεις, 10 αλλοδαποί, ένας Έλληνας και μια Ελληνίδα και έχουν βρεθεί και κατασχεθεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, τυποποιημένες σε χιλιάδες συσκευασίες έτοιμες να ριχτούν στην αγορά, ζυγαριές ακριβείας, όπλα και χρήματα.

Σημειώνεται πως η επιχείρηση ήταν προγραμματισμένο να γίνει εντός του μήνα, ωστόσο επισπεύθηκε λόγω των τελευταίων επεισοδίων και της ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονία του αιγύπτιου διακινητή ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι χτες με ανάρτηση  σε σελίδα αντιεξουσιαστών η οργάνωση «Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων» ανέλαβε την ευθύνη για την εκτέλεση του 36χρονου Χαμπίμπι στα Εξάρχεια τον περασμένο Ιούνιο.

Όπως τονίζεται, η δολοφονία έγινε ως αντίποινα σε επίθεση τριών αντιεξουσιαστών στο ΒΟΞ τον περασμένο Μάρτιο. «Ο Χαμπίμπι ήταν στρατολογημένος από τη μαφία των Εξαρχείων» γράφουν.


σχετικα αρθρα