Αποτροπιασμό προκαλεί η γνωστοποίηση της υπόθεσης του κατ' εξακολούθηση βιασμού και ξυλοδαρμού 12χρονου παιδιού με νοητική υστέρηση από τον πατέρα του και έναν φίλο του με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση.

Ειδικότερα, στις 8 Ιουλίου οι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Άργους προχώρησαν στη σύλληψη, αφού είχε προηγηθεί καταγγελία της μητέρας του παιδιού στην Ασφάλεια Αττικής. Η μητέρα του παιδιού, με την οποία ο άνδρας βρίσκεται σε διάσταση και ζει στην Αθήνα, είχε προχωρήσει στην καταγγελία αφού σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το παιδί της, το άκουσε να της λέει:

Έλα να με πάρεις, δεν θέλω να καθίσω άλλο εδώ.

Στην Αργολίδα έσπευσε και η μητέρα του αμέσως μετά την καταγγελία, η οποία μετέφερε το παιδί για εξέταση σε ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε πως το 12χρονο αυτιστικό παιδί είχε πέσει θύμα κατ επανάληψη θύμα βιασμού από τον πατέρα και τον σύντροφό του. 

Μάλιστα, όπως προέκυψε, εκτός από τους βιασμούς, το άτυχο παιδί είχε πέσει και θύμα ξυλοδαρμού από τους δύο άνδρες

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιδί είχε πάει στο Άργος πριν από μερικές ημέρες προκειμένου να περάσει μέρος των διακοπών του με τον πατέρα του, ωστόσο κανείς δεν είχε φανταστεί τη φρίκη που θα βίωνε...

Ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων έχει προφυλακιστεί ήδη, ενώ ο πατέρας επικαλέστηκε λόγους υγείας και παραμένει ελεύθερος. Και οι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.