current views are: 5

13 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση03:32

Εξασθενούν οι βοριάδες, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα και αύριο, καθώς εξασθενούν οι βοριάδες, με τη θερμοκρασία να φτάσει τους 36 με 38 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Δημοσίευση 03:32’

Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα και αύριο, καθώς εξασθενούν οι βοριάδες, με τη θερμοκρασία να φτάσει τους 36 με 38 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα και αύριο, καθώς εξασθενούν οι βοριάδες, με τη θερμοκρασία να φτάσει τους 36 με 38 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά.

Από την Παρασκευή ο καιρός θα αλλάξει από τη δυτική και βόρεια Ελλάδα, φέρνοντας βροχές και καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αίθριος καιρός και η θερμοκρασία από 20 έως 36 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με ήπιους ανέμους και το θερμόμετρο από 22 έως 35 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα ήλιος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία από 21 έως 37 βαθμούς.
  
Στην Πελοπόννησο καλός καιρός και η θερμοκρασία από 20 έως 36 και στα ανατολικά μέχρι τους 38 βαθμούς.
 
Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 30 βαθμούς.   
 
Στην Κρήτη αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους στα 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 20 έως 33 βαθμούς.
 
Στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με βόρειους ανέμους στα 4 με 6 που σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και την ανατολική Στερεά Ελλάδα καλός καιρός με αραιές νεφώσεις και τη θερμοκρασία από 21 έως 38 βαθμούς. 
 
Στην Αττική αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους μέχρι τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.  


σχετικα αρθρα