Θύμα μαστροπων οι οποίοι την εξέδιδαν αφού πρώτα της έκλειναν ερωτικά ραντεβού μέσω Facebook, είχε πέσει μια 16χρονη κοπέλα. Οι αστυνομικοί μετά απο συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τα μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας απο 19 έως 48 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 23 και 50 ετών αντίστοιχα.

Μετά από έρευνα για τη δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες, αστυνομικοί κανόνισαν ραντεβού, σε διαμέρισμα - οίκο ανοχής ιδιοκτησίας του 48χρονου και της 50χρονης, στην Καλλιθέα. Μέσα στον οίκο οι αστυνομικοί εντόπισαν να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες, μία ανήλικη, ηλικίας 16 ετών, μια 23χρονη και δύο ακόμη μέλη της σπείρας.

Από την έρευνα σε χώρους και οικίες που χρησιμοποιούσε η σπείρα,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, κινητά τηλέφωνα καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες.