current views are: 7

14 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση09:15

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την κόλαση που ζούσε ο 12χρονος στο Άργος

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το βιασμό του 12χρονου στο Άργος από τον ίδιο του τον πατέρα αλλά και τον φίλο του.

Δημοσίευση 09:15’

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το βιασμό του 12χρονου στο Άργος από τον ίδιο του τον πατέρα αλλά και τον φίλο του.

Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για το βιασμό του 12χρονου στο Άργος από τον ίδιο του τον πατέρα αλλά και τον φίλο του. Σύμφωνα με στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα, ο 12χρονος, έζησε την κόλαση μέσα στο ίδιο του το σπίτι, με τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο να τον κακοποιούν σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση.

«Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια και με ακινητοποιούσε για να με βιάσει ο φίλος του. Έβαζα όλη μου τη δύναμη, αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα, αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει» είπε το άτυχο αγοράκι στους αστυνομικούς που άκουγαν εμφανώς σοκαρισμένοι. «Συνέχιζα να πονάω και αργότερα. Ήθελα τη μαμά μου, αλλά ο πατέρας μου μού έλεγε να μην πω τίποτα. Ήθελα να φύγω από το σπίτι» συνέχισε το παιδί, περιγράφοντας τα μαρτύρια που έζησε.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο γονιός του ανήλικου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, εξαιτίας μεγάλου βαθμού αναπηρίας, ενώ ο 37χρονος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές της Τρίπολης.

Οι δύο δράστες ωστόσο συνεχίζουν να αρνούνται τα πάντα, παρά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.


σχετικα αρθρα