Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες σχετικά με τον εντοπισμό του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρη του Ελένη των οποίων τα ίχνη χάθηκαν τα περασμένο Σάββατο από την περιοχή των Δουνεϊκων.

Σύμφωνα με το ilialive.gr μέσα από τις  έρευνες που συνεχίστηκαν χθες για τρίτη ημέρα προέκυψαν δύο σημαντικά στοιχεία που δείχνουν προς ποια κατεύθυνση κινήθηκαν πατέρας και κόρη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο αγνοούμενοι εθεάθησαν λίγη ώρα μετά την αποχώρησή τους από τα Δουνέικα στην περιοχή του Φραγκοπηδήματος. Εκεί ένας πολίτης τους συνάντησε στις 10.10 το βράδυ, όταν αναζητούσαν πληροφορίες για να φτάσουν στην Κουρούτα καθώς δήλωσαν πως είχαν χαθεί.

Ο πολίτης τους έδωσε συμβουλές για το που θα στρίψουν για να φτάσουν στην Κουρούτα, όμως καθώς τους ακολουθούσε στην πορεία του προς την εθνική οδό, είδε πως ο πατέρας έστριψε προς τον Πύργο. Τον ακολούθησε και τον σταμάτησε για να του πει πως η Κουρούτα είναι από την άλλη πλευρά και πως πρέπει να στρίψει στο πρώτο φωτεινό σηματοδότη που θα συναντήσει, αριστερά. Ο 68χρονος φαίνεται πως ακολούθησε τις συμβουλές του πολίτη, όμως έδειχνε σαστισμένος. Το ότι έστριψε σωστά, αλλά άγνωστο μετά από πόση ώρα, αποδείχθηκε από την μαρτυρία δεύτερου πολίτη, που βρήκε τον 68χρονο και την κόρη του έξω από το σπίτι του σε αγροτικό δρόμο πριν την παραλία της Κουρούτας.

 Το αυτοκίνητο που άκουσε έξω από το σπίτι του στις 02:30 τη νύχτα, να προσπαθεί να κάνει αναστροφή, του κίνησε την περιέργεια και διαπίστωσε στη συνέχεια πως ο ηλικιωμένος εμφανώς σαστισμένος, έψαχνε και τότε να βρει την Κουρούτα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση ερευνών συμμετέχουν  μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ με τη χρήση σκύλου καθώς και ομάδες του Ερυθρού Σταυρού.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και την Τετάρτη και σε μεγαλύτερη έκταση προς τον κάμπο της Ηλείας, όπου εκτιμάται πως κινήθηκε ο πατέρας με την κόρη του μέσα στο γκρι Hyundai Accent που επέβαιναν. Όμως εκτιμάται πως ο εντοπισμός τους από τη στιγμή που επιβαίνουν σε όχημα είναι εξαιρετικά δύσκολη, γιατί μπορεί να έχουν κινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, καθώς τα στοιχεία δείχνουν παντελή έλλειψη προσανατολισμού του πατέρα και εμφανή ταραχή και έλλειψη συγκέντρωσης για να φτάσει από ένα σημείο σε ένα άλλο…