ΕΛΛΑΔΑ

Δουλειές με «φούντες» στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκε φυτεία με 685 δενδρύλλια χασίς

Δημοσίευση 20 Ιουλίου 2016, 14:07 / Ανανεώθηκε 20 Ιουλίου 2016, 14:07
Δουλειές με «φούντες» στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκε φυτεία με 685 δενδρύλλια χασίς
Facebook Twitter Whatsapp

Φυτεία με 685 δενδρύλλια χασίς εντοπίστηκε και καταστράφηκε από αστυνομικούς των Ιωαννίνων.

Στην άμεση καταστροφή φυτείας 685 δενδρυλλίων χασίς προχώρησε η αστυνομία Ιωαννίνων σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Δελβινακίου, στο Πωγώνι, ενώ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που βρίσκονταν στον χώρο.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 3:00, στην επαρχιακή οδό Δελβινακίου-Πωγωνιανής. Η φυτεία εντοπίστηκε στις όχθες ενός χειμάρρου, ενώ τα δενδρύλλια κάνναβης έφταναν το 1,5 μέτρο.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν, επίσης, και κατασχέθηκαν 14 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 3 πυροβόλου όπλου, ηλεκτρονική ζυγαριά, μικροποσότητα χασίς και τρία κινητά. Επίσης, στην περιοχή της φυτείας εντοπίστηκαν δύο αυτοσχέδια παρατηρητήρια που είχαν στήσει οι καλλιεργητές για να εποπτεύουν τον χώρο, καθώς και ένα πρόχειρο κατάλυμα.

Οι δύο Αλβανοί, 31 και 37 ετών, βρίσκονταν στη φυτεία και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και παράνομη είσοδο στη χώρα και πρόκειται να θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων