Ένταση κυριαρχεί αυτή την ώρα στην περιοχή Πατελών Ηρακλείου στην Κρήτη, όπου ένας άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει, γιατί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αποφάσισε να του κάνει έξωση, μόλις για 328 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο απελπισμένος άνδρας, έχοντας στην κατοχή του μία φιάλη υγραερίου, δηλώνει: «Εάν πάτε να με βγάλετε έξω, έχω μια φιάλη υγραερίου και θα ανατιναχθώ για να μην δω την οικογένεια μου να μένει στο δρόμο».

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, μία δικαστική επιμελητής που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού, αλλά και κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ενώ το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου έχει ήδη διευθετήσει το χρέος των 328 ευρώ.

Την ίδια ώρα, η αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κατευθύνθηκε και προς τα δικαστήρια του Ηρακλείου, ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα για ολιγοήμερη παραμονή της οικογένειας μέσα στο σπίτι μέχρι να γίνει μετακόμιση σε ένα άλλο σπίτι, έξοδα που έχει ήδη αναλάβει να καλύψει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, όπως επίσης να παράσχει 60 ημέρες μεροκάματο στον άνεργο οικοδόμο να εργαστεί στη ΔΕΔΔΗΕ, εξέλιξη που προέκυψε μετά από συνεννόηση του Προέδρου του Εργατικού  Κέντρου με τον γραμματέα.