Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε σε δρομολόγιο του ΟΑΣΘ όταν επιβάτισσα δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον οδηγό του λεωφορείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός της γραμμής 57, ανακοίνωσε στους επιβάτες ότι δεν θα συνεχιστεί το δρομολόγιο, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων που άρχιζε στις 21:00. Η ώρα ήταν ακόμα 20:20 και για αυτό τον λόγο η γυναίκα έκανε παράπονα και τότε ο οδηγός άστραψε και βρόντηξε!

Τότε ο οδηγός σαν μαινόμενος ταύρος έβρισε, μπροστά και σε άλλους επιβάτες, την επιβάτισσα, αναφερόμενος και στην μητέρα της, ενώ άνοιξε τις πόρτες να κατέβει μόνο όταν άκουσε ότι καλεί την αστυνομία, σύμφωνα με το seleo.gr.

Τι κατήγγειλε ο αδερφός της επιβάτισσας:

«Χθες το βράδυ στις 21:20 και ενώ περίμενε η αδελφή μου το λεωφορείο 57 από τις 20:20 εμφανίστηκε στη στάση του βαρδάρη όπου επιβιβάστηκαν και τους ανακοίνωσε ότι λόγο της απεργίας δεν θα συνεχίσει το δρομολόγιο. Σε παράπονα της αδερφής μου ο οδηγός την εξύβρισε χυδαία και την αδελφή μου και την μητέρα μου που δεν ήταν παρόν στο συμβάν.

Στην Βενιζέλου στο βενζινάδικο φάρος ακινητοποίησε το όχημα και την προπηλάκισε τρομοκρατώντας την και απειλώντας ότι θα τη χτυπήσει χωρίς να ανοίγει τις πόρτες για να κατέβει. Η αδελφή μου κάλεσε την αστυνομία και στο άκουσμα άνοιξε τις πόρτες και αποβιβάστηκε τρομαγμένη μαζί με άλλους δυο επιβάτες. Ο οδηγός έφυγε. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου κατέγραψε το περιστατικό και θα ακολουθήσει καταγγελία στον ΟΑΣΘ και μήνυση από την πλευράς της αδερφής μου».