Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές τα ευρήματα της έρευνας στην προσωρινή οικία του 51χρονου που συνελήφθη στη Μύκονο για διακίνηση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά σε περιοχή της Μυκόνου τον 51χρονο τη στιγμή που προμήθευε τον 54χρονο με ποσότητα κοκαίνης και τους συνέλαβαν. 

Ακολούθησαν έρευνες σε προσωρινή οικία-καβάτζα του 51χρονου, καθώς και σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο ίδιος, ιδιοκτησίας του 50χρονου αδελφού του, όπου συνολικά βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κοκαίνης, έτοιμες για την άμεση διάθεσή τους. 

Στη συνέχεια, αναζητήθηκε ο 50χρονος, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αθήνας. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε (3) διαμερίσματα στην Αθήνα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο 50χρονος για να αποθηκεύει τα ναρκωτικά βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης και μικροποσότητα κοκαίνης καθώς και οπλισμός.

Συνολικά, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(141) αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους (152) γραμμαρίων περίπου, έτοιμες για άμεση πώληση
Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης
Ποσότητα σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους (260) γραμμαρίων
(2) πιστόλια
(216) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων
Το χρηματικό ποσό των - 4.720- €
δίκυκλη μοτοσικλέτα
(4) κινητά τηλέφωνα.
Πλήθος κλειδιών και νάιλον συσκευασιών.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτική Ανάκριση.