Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Σοφ. Βενιζέλου, στο τμήμα της από την οδό Πρωτόπαπα έως την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βουλιαγμένης, περιοχής Δήμου Ηλιουπόλεως, από 27.7.2016 έως και 26.8.2016 καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά την  διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: από Λ. Πρωτόπαπα-περιμετρικά στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου-δεξιά στη Λ. Ελ. Βενιζέλου-ευθεία στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

 ΓΕΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ:

  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30 χλμ/ώρα, για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Πρωτόπαπα, στο τμήμα που καθορίζεται 150μ. και 70μ. πριν τη συμβολή με τη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Απαγόρευση της δεξιάς στροφής στη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Πρωτόπαπα με κατεύθυνση προς Αργυρούπολη.
  • Απαγόρευση της αριστερής στροφής στη Λ. Σοφ. Βενιζέλου, για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Πρωτόπαπα με κατεύθυνση προς Υμηττό.
  • Υποχρεωτική πορεία δεξιά ή αριστερά στη Λ. Πρωτόπαπα για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Σοφ. Βενιζέλου, με κατεύθυνση τη Λ. Πρωτόπαπα.

  Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.