«Ξινές» βγήκαν οι βουτιές σε λουόμενους στην παραλία Παπά Νερό του Πηλίου το Σάββατο αφού εγκλωβίστηκαν στην πλάζ.

Αυτό συνέβη γιατί ο δρόμος που οδηγεί προς τη παραλία, κλείνει με μπάρα μετά τις 11:30 το πρωί και ξανά ανοίγει μετά τις δέκα το βράδυ, έτσι ώστε να μην εισέρχονται στο χώρο αυτοκίνητα.

Την ίδια ώρα, δεκάδες είναι οι καταγγελίες των επισκεπτών που είχαν παρκάρει από νωρίς και δεν μπορούσαν να φύγουν, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη κατάσταση.

Μάλιστα ένας εκ των λουόμενων, σύμφωνα με το taxydromos.gr δήλωσε: «Απαράδεκτη η κατάσταση. Κλείνουν τη μπάρα για να μην υπάρχει συνωστισμός και καλά κάνουν. Απαγορεύεται η είσοδος μετά τις 10 το πρωί και πάλι καλά κάνουν. Αλλά να απαγορεύεται και η έξοδος;», σημείωσε επισκέπτης της παραλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σημείωσε για την σήμανση που υπήρχε στο χώρο: «είναι με μικρά γράμματα χωμένη στη γωνία. Δεν της δίνεις σημασία εκεί που είναι».

Από την μεριά του ο δήμαρχος της περιοχής τόνισε ότι ο δρόμος κλείνει με μπάρα, μετά από απόφαση όλων στην περιοχή και έκδοση κανονιστικής απόφασης. Η συγκεκριμένη κανονιστική ισχύει εδώ και χρόνια με στόχο να μπορεί να υπάρχει πρόσβαση οχημάτων έκτακτης ανάγκης αλλά και για να μην υποβαθμίζεται η περιοχή, κατέληξε ο κ. Κουτσάφτης.