Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε μια γυναίκα από γιατρό που δραστηριοποιείται στη Λαμία και λίγο έλειψε να φάει ξύλο για την χυδαία πράξη του.

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει το Lamiareport, συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης στο κατάστημα που διατηρεί η γυναίκα.

Ήταν η δεύτερη φορά που πήγε να ψωνίσει στο συγκεκριμένο κατάστημα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και την πρώτη φορά ήταν "ενοχλητικός" , αλλά η νεαρή ιδιοκτήτρια δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Σήμερα ο γιατρός μπήκε στο κατάστημα να "ψωνίσει" για δεύτερη φορά, αλλά όπως αποδείχτηκε άλλες ήταν οι προθέσεις του. Δεν περιορίστηκε σε ένα "ενοχλητικό" φλερτ, αλλά με ακατονόμαστες φράσεις παρενόχλησε σεξουαλικά τη νεαρή ιδιοκτήτρια η οποία είχε πάθει σοκ από αυτά που άκουγε. Ο γιατρός σταμάτησε όταν κάποιος μπήκε στο μαγαζί και έσωσε την κατάσταση.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια ενημέρωσε το σύζυγό της ο οποίος κατέφθασε και μπούκαρε στο γραφείο του γιατρού σαν μαινόμενος ταύρος. Τελικά ο γιατρός που "κλαψούριζε" ότι δεν θα το ξανακάνει, γλίτωσε στο τσακ το ξύλο από τον εξαγριωμένο σύζυγο, αφού κατάφεραν να τον συγκρατήσουν οι ψυχραιμότεροι.