Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η 34χρονη δημοτική αστυνομικός στην Αργυρούπολη που την περασμένη εβδομάδα τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοκίνητο στην προσπάθειά της να προστατέψει παιδιά που συνόδευε.

Η Σταματίνα Νικολάου συνόδευε τα παιδιά έξω από το κολυμβητήριο Αργυρούπολης, στη λεωφόρο Κύπρου, όταν αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και σύμφωνα με μαρτυρίες συμμετείχε σε κόντρα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, έπεσε πάνω της και την τραυμάτισε σοβαρά.

Η νεαρή γυναίκα με την αυτοθυσία της προστάτεψε τα παιδιά ενώ τραυματίστηκε και ένας συνάδελφός της. Η ίδια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού όπου και άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή.

Το μήνυμα του Δημάρχου Ελληνικού και Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, για την απώλεια της Ματίνας

«Καλό ταξίδι Ματίνα μας!

Έχασε την άνιση μάχη η 34χρονη Δημοτικός μας Αστυνόμος Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα τραυματίστηκε σοβαρά ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και συνόδευε τα παιδιά μας στην καλοκαιρινή απασχόληση. Την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο με εγκληματική ταχύτητα. Είναι ώρα θλίψης για όλους μας αλλά οφείλω να τονίσω ότι χάθηκε άδικα ένας νέος άνθρωπος την ώρα που ως εργαζόμενος του Δήμου συνόδευε τα παιδιά μας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως οι εργαζόμενοι μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για όλους εμάς με αυταπάρνηση .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης της πόλης μας που θα την σκεπάσει δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Ματίνα μας».