Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στα παρακάτω τμήματα του Α/Κ Τατοΐου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ύψος της χ/θ 18+770, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Μεταμορφώσεως, κατά το χρονικό διάστημα από 2-8-2016 έως και 6-8-2016, κατά τις ώρες 19:00΄ έως 06:30΄ της επομένης, ως εξής:
 
Α΄ ΦΑΣΗ:
· Κλάδος εξόδου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Έξοδος από Α/Κ Πύρνας (Λυκόβρυση) - αριστερά στη Γέφυρα Λυκόβρυσης - δεξιά στην οδό Ερμού, εν συνεχεία στην παράλληλη βοηθητική οδό του αυτοκινητόδρομου - αριστερά στην οδό Λυκοβρύσεως - δεξιά στην οδό Χλόης, μέχρι την οδό Τατοΐου.

Β΄ ΦΑΣΗ:
· Κλάδος εισόδου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως: Οδός Τατοΐου - δεξιά στην οδό Χλόης - αριστερά στην οδό Λυκοβρύσεως-δεξιά στην παράλληλη βοηθητική οδό του αυτοκινητόδρομου - δεξιά στην οδό Ερμού - αριστερά στη Γέφυρα Λυκόβρυσης και εν συνεχεία στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.