current views are: 6

3 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση05:30

Θύμα ξυλοδαρμού ο Τσοχατζόπουλος από τον Στεφανάκο μέσα στον Κορυδαλλό

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται, ο Άκης Τσοχατζόπουλος​, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Δημοσίευση 05:30’

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται, ο Άκης Τσοχατζόπουλος​, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού όπου κρατείται, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρώην υπουργός δέχθηκε άγρια χτυπήματα μέσα στο κελί του από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός που έχει καταδικαστεί για τις μίζες στα εξοπλιστικά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών σε άσχημη κατάσταση.

Όπως φαίνεται όλα έγιναν για ασήμαντη αφορμή. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ διαμαρτυρήθηκε για τα φώτα που έμεναν ανοιχτά και τον ενοχλούσαν και τότε, κατά την εφημερίδα, ο Στεφανάκος εισέβαλε στο κελί του και άρχισε να τον χτυπάει άγρια.

«Τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» είπε, κατά το δημοσίευμα ο Στεφανάκος στον 70χρονο Άκη Τσοχατζόπουλο και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει. 

Το περιστατικό έγινε την προηγούμενη Πέμπτη στις 20:30 το βράδυ και σύμφωνα με την εφημερίδα επιχειρήθηκε να κρατηθεί μυστικό.


σχετικα αρθρα