Πέθανε σε ηλικία 78 ετών στο Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαίας η Έφη Οικονόμου. Η αγαπημένη ηθοποιός έπασχε από ανεύρισμα θωρακικής και κοιλιακής αορτής, το οποίο ανακάλυψε το 2011. 

"Έχασα την Ιουλιέτα μου", δηλώνει στην εφημερίδα Espresso ο σύζυγός της και ηθοποιός Χάρη Παναγιώτου. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τη χάσει, έκαναν διακοπές στο εξοχικό τους στο Διακοφτό.

Η Εφη Οικονόμου ή ταν ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης, ενώ ερμήνευσε κυρίως τον ρόλο της κακιάς. Από τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στη δημοφιλή σειρά «Πάτερ Ημών», από όπου και η παραπάνω φωτογραφία.

Η γνωριμία της με τον σύζυγό της είχε γίνει πριν από 46 χρόνια, το 1970, στο στούντιο του Σκανάτοβιτς όπου πήγαν για να βγάλουν κοινές φωτογραφίες για την παράσταση που έπαιζαν στο Άλσος Παγκρατίου. Εκεί γεννήθηκε ο έρωτας και το 1974 παντρεύτηκαν και είχαν κοινή προσωπική αλλά και επαγγελματική πορεία αφού συνεργάτηκαν σε πολλές παραστάσεις.

"Από τότε που γνωριστήκαμε μέχρι και χθες δεν χωρίσαμε στιγμή", λέει απαρηγόρητος στην εφημερίδα ο σύζυγος της ηθοποιού.