current views are: 11

5 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση14:34

«Ντου» του Ψινάκη σε παιδική κατασκήνωση ΑμΕΑ και καταγγελίες για «πλιάτσικο» στα τρόφιμα

Σε βαριές καταγγελίες για το προσωπικό που απασχολείται στην παιδική κατασκήνωση ατόμων με ειδικές ανάγκες στον Άγιο Ανδρέα προχώρησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Δημοσίευση 14:34’

Σε βαριές καταγγελίες για το προσωπικό που απασχολείται στην παιδική κατασκήνωση ατόμων με ειδικές ανάγκες στον Άγιο Ανδρέα προχώρησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.

Σε βαριές καταγγελίες για το προσωπικό που απασχολείται στην παιδική κατασκήνωση ατόμων με ειδικές ανάγκες στον Άγιο Ανδρέα προχώρησε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης καθώς, όπως αναφέρει, διαπίστωσε ότι τρόφιμα και καθαριστικά που είχαν προσφερθεί από ιδιώτη για την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου «είχαν κάνει φτερά» με δόλιο τρόπο.

Για το θέμα μάλιστα έστειλε επιστολή στην αναπληρωτή υπουργό κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, την οποία και καλεί να συμβάλει στην επίλυση του θέματος και στη συνέχιση της κατασκηνωτικής περιόδου.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του για ατασθαλίες έκανε «ντου» στις εγκαταστάσεις το βράδυ της Τρίτης και διαπίστωσε ότι έλειπαν ποσότητες τροφίμων και καθαρτικών που είχε προσφέρει ο Γ. Σκλαβενίτης για την έναρξη της περιόδου καθώς «δεν έχουν έρθει ακόμα τα κρατικά κονδύλια»

Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο Μαραθώνα μέσω καταθέσεων υπαλλήλων επιβεβαίωσε τις διαπιστώσεις του.

Τέλος, σημειώνει ότι μόλις έγινε γνωστό «υπάλληλοι» σταμάτησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους «και αυτό προφανώς γιατί τα προϊόντα που έλειπαν συμπλήρωναν το εισόδημα κάποιων απ’ αυτούς».


σχετικα αρθρα