Νεαρή τουρίστρια, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, λιποθύμησε στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρόμιου της Ρόδου και δεν υπήρχε γιατρός στο ιατρείο του για την παροχή των πρώτων βοηθειών, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα 12vima.gr.

Άμεσα οι αρμόδιοι του αεροδρομίου για να σώσουν την κατάσταση κάλεσαν το ΕΚΑΒ που έφτασε έγκαιρα στο αεροδρόμιο της Ρόδου και  πλήρωμα του ,στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται γιατρός, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στην τουρίστρια.Το ευτύχημα ήταν ότι, το περιστατικό ήταν ελαφρύ και κατάφερε να το αντιμετωπίσει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η Ρόδος για ακόμη μία φορά εκτέθηκε στα μάτια εκατοντάδων τουριστών που βρισκόταν στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρόμιο και έγιναν αυτόπτες μάρτυρες ενός δυσάρεστου περιστατικού που αμαυρώνει διασύρει και δυσφημεί την εικόνα του τουριστικού νησιού μας. 

Η μοναδική γιατρός του βρίσκεται σε άδεια ανατροφής τέκνου και για να επαναλειτουργήσει το ιατρείο θα πρέπει να αποσπαστεί γιατρός που υπηρετεί σε άλλη υγειονομική μονάδα του νησιού μας.

 
TAGS