Στη φύλακη βρίσκεται ο 41χρονος μηχανικός από το Κορωπί, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες τραυμάτισε τον πατέρα της πρώην συντρόφου του, η οποία λίγο πριν είχε σκοτώσει την 35χρονη πρώην σύζυγό του, ενώ σοκάρουν οι λεπτομέρειες της κατάθεσής του, σύμφωνα με την οποία ''η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών του'', ενώ ο ίδιος σε σχέση με την επίθεση που έκανε διευκρίνισε ότι ''ήθελε μόνο να τους τρομάξει''.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών μας, ηλικίας 13 και 11 ετών», ενώ τόνισε ότι είχε ζητήσει από τους γονείς της συντρόφου-φόνισσας να φύγουν από το Κορωπί μέχρι να γίνει η κηδεία της άτυχης 35χρονης.

Όπως τονίζει ''Το μεσημέρι της 4ης Αυγούστου είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα της 26χρονης τον είπα αλήτη και δολοφόνο και του ειπα επίσης "τι πραγματα ειναι αυτα που κάνετε" γιατι δεν είχαν φύγει εν όψει της κηδείας της δολοφονηθείσας συζύγου μου και εκείνος μου απάντησε "στα α@@@@α μου άντε γ@@@@@υ".

Σοκάρει η συνέχεια της κατάθεσής του:

Τότε πήρα από το συνεργείο το παλιό δίκανο του παππού και πήγα στην οικία του. Κόρναρα και φώναζα "που εισαι ρε" και τότε βγήκε στην πόρτα μαζί με τη σύντροφό του στην πόρτα του σπιτιού και μου είε: "τι θες εδώ ρε μ@λ@@@". Εγώ θόλωσα αισθάνθηκα να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι βλέποντας τη θρασύτητα και την αναισθησία ενος ανθρώπου που ουσιαστικά ήταν ο κύριος φταίχτης για το φονικό που είχε γινει. Από το δρόμο και καθήμενος μέσα στο αμάξι και χωρίς να σημαδέψω πυροβόλησα προς το μέρος του σπιτιού ψηλά και χαμηλά στα πόδια του.

Ο ίδιος ωστόσο, διεύψευσε ότι είπε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πατέρα της 26χρονης «ότι θα γίνει γλέντι σήμερα», υποστηρίζοντας ότι τον θεωρεί υπαίτιο για την πράξη της κόρης του την οποία ειχε παρατήσει στο δρομο απο 12 ετών. 

Στην κατάθεσή του, ο 41χρονος μηχανικός, επίσης πρόσθεσε ότι τους τελευταίους 8 μήνες διέμενε με την 26χρονη στην οικία της μητέρας της και αναγκάστηκε να κατοικήσω εκεί γιατι η 26χρονη τον απειλούσε ότι θα έκανε κακό στα παιδιά μου, εάν δεν πήγαινε μαζί της.

Σύμφωνα με τον 41χρονο:

Τον τελευταίο μηνα ειχα αποκατασταστήσει πλήρως τις σχέσεις μου με τη σύζυγό μου, η οποία με είχε βοηθήσει να αποκαταστήσω τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου τα οποία με κατηγορούσαν δικαίως ότι τα είχα εγκαταλείψει. Καθόλο το χρονικό διάστημα του οκταμήνου που συγκατοικούσα με τη δράστιδα του φονικού, εγω συντηρούσα πλήρως και τη δολοφονηθεισα σύζυγό μου η οποία ήταν άνεργη, καθώς και τα δυο ανήλικα τέκνα μου που έμεναν μαζί της. Φυσικά καθολο το ως άνω χρονικό διάστημα συντηρούσα πλήρως και την 26χρονη που επίσης ηταν άνεργη και τα δυο άρρενα τέκνα που είχε αποκτήσει μαζι της.

Ολοκληρώνοντας την απολογία του, ο δράστης τονίζει ότι ότι δεν αφήσει να μεγαλώσουν τα παιδιά του με την 26χρονη στη φυλακή, ενώ προτίθεται να προβεί σε άμεση αναγνώρισή τους. 

Ούτε η φυλακή αλλά ούτε και το οικογενειακό περιβάλλον που δημιούργησε μια δολοφόνο ειναι κατάλληλα για να μεγαλώσουν τα παιδια μου. Εξ αλλου τα δυο μεγαλύτερα παιδια μου μπροστά στα μάτια των οποίων δολοφονήθηκε η μητέρα τους έχουν ανάγκη ηθικής και ψυχολογικής υποστήριξης και ποιος ειναι καλύτερος να επιμεληθεί γι' αυτό από τον ιδιο τους τον πατέρα ο οποίος ουδέποτε έπαυσε να φροντίζει γι αυτά.