Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον τραγικό θάνατο του πατέρα και της κόρης, οι οποίοι αγνοούνταν για παράπανω από 20 ημέρες και εντοπίστηκαν σήμερα νεκροί.

Ο 68χρονος Κώστας Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, με τα πρώτα στοιχεία να αποκαλύπτουν πως έζησαν δραματικές στιγμές μέχρι το τέλος.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, οι δύο αγνοούμενοι εκτιμάται πως έχασαν τον δρόμο για το σπίτι όπου διέμεναν για διακοπές στην Κουρούτα και τα Δουνέικα και επιχείρισαν να αναζητήσουν το εξοχικό σπίτι του αδερφού της συζύγου του 68χρονου στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας Βουπρασίας. 

Ωστόσο, μια σειρά λαθών και η άγνοια των δρόμων τους οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία σε ένα χωράφι όπου δεν υπάρχει δρόμος. Στο τέλος του χωματόδρομου που ακολούθησαν μέσα απο το χωριό Μπόρσι, κατέληξαν σε ένα χωράφι, βατό όμως για το αυτοκινητό τους. Προχώρησαν και έφτασαν μετά απο περίπου 800 μέτρα σε αδιέξοδο. Εκεί σταμάτησαν. Πιθανότατα να ήταν νύχτα, πιθανότατα να τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους.

Εκτιμάται πως από κάποια στιγμή και μετά, ο πατέρας πέθανε ή έχασε τις αισθήσεις του. Η κόρη ανησυχώντας, προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο δρόμο που είχαν αρχικά ακολουθήσει. Σε απόσταση περίπου 600 μέτρων απο το σημείο που σταμάτησε το αυτοκίνητο και που μέσα στη θέση του οδηγού βρέθηκε νεκρός ο πατέρας, εντοπίστηκε και η κόρη, πεσμένη στο χώμα κρατώντας ένα παγούρι, σύμφωνα με πληροφορίες. Εκεί την εγκατέλειψαν οι αισθήσεις της πιθανότατα μέσα στο λιοπύρι και έσβησε αβοήθητη...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που εντόπισε αρχικά την κόρη ειδοποίησε τις Αρχές και μαζί με τους αστυνομικούς λίγο αργότερα βρήκαν και τον πατέρα μέσα στο αυτοκίνητο. 

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγος κ. Τσόλκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Στεφανόπουλος, η Ιατροδικαστής Πατρών κα Τσιόλα, που απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια κατά την νεκροψία στο σημείο.