current views are: 10

9 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση13:10

Πυρκαγιά στο παλιό κτίριο του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι (φωτό)

Πυρκαγιά ξέσπασε στο παλιό κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, στο Agora center στο Μαρούσι.

Δημοσίευση 13:10’

Πυρκαγιά ξέσπασε στο παλιό κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, στο Agora center στο Μαρούσι.

Πυρκαγιά ξέσπασε στο παλιό κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, εκεί όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες, το εμπορικό τμήμα και οι δημόσιες σχέσεις, στο Agora Center στο Μαρούσι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική ενώ το κανάλι δεν έχει σήμα εδώ και κάποια ώρα και έχει πέσει η τάση του ρεύματος, καθώς επίσης δεν λειτουργεί και το τηλεφωνικό κέντρο. Δεν υπάρχει εστία φωτιάς αυτή τη στιγμή πάντως. Το σήμα του σταθμού χάθηκε για κάποια ώρα και επανήλθε νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε σε χώρο αποθήκευσης συσσωρευτών και μετασχηματιστών εντός του κτιρίου που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ. Για αυτό το λόγο άλλωστε υπάρχουν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι δεν έχουν ενεργήσει. Απλώς βρίσκονται στο σημείο και αναμένουν να ενεργήσουν σε περίπτωση που χρειαστεί

Το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα.

Η ανακοίνωση του ANT1 για τη φωτιά 

Ένα βραχυκύκλωμα μικρής έκτασης στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατά συνέπεια τη διακοπή του τηλεοπτικού σήματος του σταθμού. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ANT1, «γίνονται εντατικές προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης για την επαναφορά του σήματος του σταθμού. Η σχετική καθυστέρηση στην επίλυση του τεχνικού προβλήματος οφείλεται στις απαραίτητες ενέργειες των υπηρεσιών της ΔΕΗ και της πυροσβεστικής για λόγους ασφαλείας».


σχετικα αρθρα