Στο… Ρέθυμνο βρήκαν έναν 17χρονο βρετανό οι γονείς του που τον έψαχναν στα Χανιά.

Ειδικότερα, ο 17χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Κυριακή με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γονείς του που είναι στην Πελοπόννησο.

Τελικά και ενώ είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στην αστυνομία των Χανίων, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, ο 17χρονος επικοινώνησε με τους γονείς του και τους είπε πως είναι στο...Ρέθυμνο.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, από νωρίς το πρωί εκπρόσωποι του Προξενείου της Μ.Βρετανίας από το Ηράκλειο, επικοινωνούσαν με ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή γύρω από την πλατεία της Μητρόπολης των Χανίων ζητώντας πληροφορίες για τον 17χρονο.

Μάλιστα το μεσημέρι, δύο άντρες κρατώντας φωτογραφία του 17χρονου πήγαν στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα, αναζητώντας πληροφορίες.

Ο 17χρονος ήρθε για διακοπές με τους γονείς του στην Ελλάδα πριν από αρκετές ημέρες και ενώ ευρίσκοντο στην Πελοπόννησο τους είπε πως θα πάει με το ποδήλατό του, μόνος του στα Χανιά.

Αρχές Αυγούστου αναμενόταν να είναι στα Χανιά και όπως τους είπε θα διέμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της πλατείας Αθηναγόρα (Μητροπόλεως).

Όμως στην συνέχεια δεν ξαναεπικοινώνησε, ενώ στην προσπάθειά των γονιών του να του τηλεφωνήσουν δεν απαντούσε καθώς όπως είπε μετά, είχε χάσει το κινητό του τηλέφωνο.

Τελικά η λαχτάρα που πήραν οι γονείς είχε αίσιο τέλος.