Βελτίωση του καιρού προβλέπει η Eθνική Mετεωρολογική Υπηρεσία για αύριο, Τετάρτη, και άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία θα είναι μεταβλητοί με ένταση από 3 ως 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου ενώ στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη τιμή θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά κατά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.