Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε σήμερα στον Real δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, καθώς σήμερα, ελάχιστες ώρες μετά τον θρίαμβο της Άννας Κορακάκη, κατεδαφίστηκε το πρόχειρο προπονητήριο, όπου ασκούνταν η Ολυμπιονίκης.

«Η δρομολόγηση αυτών των κινήσεων ήταν πολύ πιο μπροστά, έχουν τελειώσει οι διαδικασίες και είναι ζήτημα ημερών να εγκαταστήσουμε και τη συγκεκριμένη μονάδα. Έτυχε χρονικά, αν δείτε τη λειτουργία ενός δήμου τότε θα καταλάβετε τι εννοώ» δήλωσε ο επικεφαλής της πόλης.

Ο ίδιος, επίσης, εξέφρασε την στήριξή του τόσο στην αθλήτρια, όσο και στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό:

Εμείς αυτό που κάναμε για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την Άννα, αλλά και όλα τα παιδιά τα οποία θα ασχοληθούν με τον αθλητισμό ήταν να καθαρίσουμε αυτούς του χώρους και μάλιστα το γνώριζε πολύ καλά και ο πατέρας της Άννας, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Έχουμε πάρει μία ομόφωνη απόφαση από τον δήμο Δράμας για την προμήθεια μίας κατασκευής, κοντέινερ σύγχρονων προδιαγραφών και ένα σκοπευτήριο για να μπορέσουμε να το εγκαταστήσουμε σε αυτόν τον χώρο και να ασχολούνται με τον αθλητισμό τα νέα παιδιά» πρόσθεσε ο δήμαρχος Δράμας.