current views are: 7

11 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση18:06

Η Δράμα άνοιξε την αγκαλιά της για την Κορακάκη – «Έκλαιγα μέσα στο αυτοκίνητο» (Βίντεο)

Εκατοντάδες κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συμπολίτες υποδέχτηκαν τη χρυσή Ολυμπιονίκη στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη στη Δράμα.

Δημοσίευση 18:06’

Εκατοντάδες κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συμπολίτες υποδέχτηκαν τη χρυσή Ολυμπιονίκη στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη στη Δράμα.

Εκατοντάδες κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συμπολίτες υποδέχτηκαν τη χρυσή Ολυμπιονίκη στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη στη Δράμα.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Έκανα τον γύρο της πλατείας με το αμάξι. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Έκλαιγα μέσα στο αυτοκίνητο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Άννας από την Δράμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας επίσημος δεν πήγε στην υποδοχή της, κάτι που είχε ζητήσει η ίδια. «Είναι μέρα χαράς και ξεκούρασης» είπε.

Νωρίτερα, κατά την υποδοχή της στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, η 20χρονη σκοπεύτρια είπε πως το χρυσό μετάλλιο ήταν όνειρο ζωής.  «Μου έλειψε η μητέρα μου, οι φίλοι, ο αδελφός μου, όλοι μου έλειψαν» δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στη σκοποβολή, με την μητέρα να τονίζει πως «η αξία τους και το βάρος τους δεν υπολογίζονται». «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τα συναισθήματα», πρόσθεσε.

«Είναι μεταφορικά βαρύ το μετάλλιο», συμπλήρωσε η Ολυμπιονίκης ενώ σχολιάζοντας την κατεδάφιση του αυτοσχέδιου σκοπευτηρίου της στη Δράμα ανέφερε: «Όπως και δήλωσα πριν από λίγο στην Αθήνα, με απογοήτευσε αυτή η κίνηση γιατί ήταν πολύ αιφνίδια και έγινε με πολύ βίαιο τρόπο».

Τώρα η Άννα Κορακάκη ετοιμάζεται για διακοπές και ξεκούραση. «Θα πάω σύντομα διακοπές γιατί το χρειάζομαι». «Ήταν δυο πολύ δύσκολα χρόνια με πολύ σκληρή δουλειά, πολλές προπονήσεις, πολλές στερήσεις», εξήγησε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η χρυσή Ολυμπιονίκης ανέφερε πως «πριν δύο χρόνια τα παράτησα, αυτό που με έκανε να το σκεφτώ ήταν η συμπεριφορά της Ομοσπονδίας, αλλά είχα ατσάλινη θέληση, τίποτα δεν πρόκειται να με πτοήσει, ίσως και να πείσμωσα με αυτό που είχε γίνει και κατάφερα αυτά που κατάφερα».

«Με στηρίζουν οι γονείς μου, ο πατέρας μου και όλοι μου οι φίλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το κορίτσι που ξεπέρασε τον εαυτό της στο Ρίο κερδίζοντας δύο μετάλλια έφτασε στη Θεσσαλονίκη με αεροσκάφος της Aegean Airlines, συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Νωρίτερα βέβαια είχε μια μικρή περιπέτεια στη Ρώμη καθώς οι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνο βρήκαν τα πιστόλια που χρησιμοποίησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και νόμιζαν πως είναι τρομοκράτης! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την πτήση για Ελλάδα και για αντί να έρθει στην Ελλάδα στις 11:40 έφτασε στις 13:25.

 


σχετικα αρθρα