current views are: 4

14 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση05:50

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού – Θυελλώδεις άνεμοι

Τοπικές νεφώσεις προβλεπονται για σήμερα Κυριακή στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στέρεα και την Εύβοια, με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. 

Δημοσίευση 05:50’

Τοπικές νεφώσεις προβλεπονται για σήμερα Κυριακή στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στέρεα και την Εύβοια, με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. 

Τοπικές νεφώσεις προβλεπονται για σήμερα Κυριακή στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στέρεα και την Εύβοια, με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Παράλληλα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων.

 

Πιο αναλυτικα: 

Στη Θράκη και στη Μακεδονία ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από 13 έως 30 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός, νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς.
   
Στην Πελοπόννησο ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και πιθανότητα για τοπικές βροχές ως το μεσημέρι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 18 έως 31 βαθμούς.
 
Στα Κύθηρα καλός καιρός και πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι.   
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στην Κρήτη κυρίως στα ορεινά και βόρειοι άνεμοι 6 με 8 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 22 έως 29 και στη νότια Κρήτη ως 32 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με τοπικές μόνο νεφώσεις και πιθανή βροχή στην κεντρική Στερεά. Η θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς. 
 
Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


σχετικα αρθρα