current views are: 6

14 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση05:32

Δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο – Ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες

Κυκλοφοριακό κομφούζιο αυτή την ώρα στους δρόμους προς τον Πειραιά, εξαιτίας του απαγορευτικού απόπλου από το λιμάνι.

Δημοσίευση 05:32’

Κυκλοφοριακό κομφούζιο αυτή την ώρα στους δρόμους προς τον Πειραιά, εξαιτίας του απαγορευτικού απόπλου από το λιμάνι.

Δεμένα είναι από το πρωί τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εξαιτίας του απαγορευτικού απόπλου που τέθηκε σε ισχύ. Κανονικά τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό και Κρήτη.

Το απαγορευτικό απόπλου τέθηκε σε ισχύ λόγω των θυελλωδών ανέμων που φτάνουν έως και τα 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα στις πύλες αναχώρησης των πλοίων να συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός επιβατών, οι οποίοι δεν γνώριζαν την έκδοση απαγορευτικού.

Πιο συγκεκριμένα, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, εκτός από το Speedrunner το οποίο θα φύγει με καθυστέρηση για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο.

Επίσης, υπάρχει ενδεχόμενο να αναχωρήσει αλλά με καθυστέρηση, το πλοίο Κύδων, με προορισμό τα Χανιά, ενώ κανονικά ταξιδεύουν τα πλοία με προορισμό τον Αργοσαρωνικό.

Δεμένα παραμένουν και τα πλοία στο λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες, καθώς και στο Λαύριο με προορισμό την Κέα και Κύθνο.

Το απαγορευτικό ισχύει έως τις 12.45 το μεσημέρι ωστόσο, στις 12 το μεσημέρι αναμένεται νέα ενημέρωση από το Λιμεναρχείο.

Καλό είναι οι επιβάτες πριν ταξιδέψουν να επικοινωνούν με τα πρακτορεία και τις ναυτιλιακές εταιρείες. Πολύ αυξημένη η κίνηση των οχημάτων προς τα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας.


σχετικα αρθρα