Με δάκρυα στα μάτια και ένα τεράστιο «γιατί» στα χείλη αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την 24χρονη, που βρήκε τραγικό θάνατο από πτώση βράχου στο Πολυλίμνιο, όπου έκανε διακοπές με την αδελφή της.

Όπως μεταδίδει το tempo24.gr, απαρηγόρητοι οι γονείς της και η αδελφή της που ήταν δύο βήματα πίσω της όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό, τής είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Οβρυά.

Η κοπέλα εργαζόταν σε επιχείρηση υποδημάτων στην Παραλία Πατρών. 

«Το έχασα το κοριτσάκι μου, την Παρασκευούλα μου. Είχε πάει διακοπές μαζί με την αδερφή της σε μια φίλη τους, στη Μεσσηνία. Πρώτη φορά θα πήγαιναν σε εκείνο το μέρος με τους καταρράκτες και τις λίμνες. Μπροστά προχωρούσε η Παρασκευή, πίσω η αδερφή της και πίσω από την αδερφή της η φίλη τους, η Έλενα. Ξαφνικά έγινε κατολίσθηση και ο βράχος έπεσε πάνω τους. Από το χτύπημα η Παρασκευούλα μου πέθανε ακαριαία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω... τη διέλυσε. Κεφάλι, πόδια, χέρια όλο το κορμάκι της καταπλακώθηκε από το βράχο. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια της άλλης μου της κόρης και της φίλης τους. Η αδερφή της τραυματίστηκε ελαφρά και προσπάθησε να σηκώσει την Παρασκευή αλλά μάταια. Η Παρασκευή δεν ζούσε», είπε ο πατέρας της.

Συγκλονίζει η αδελφή της: Ήμουν ένα βήμα πίσω της

"Ήταν ανατριχιαστικό. Έγινε κατολίσθηση, έβρεχε προηγουμένως. Έγινε κατολίσθηση και την χτύπησε την Βούλα μία πέτρα...Την έριξε στη λίμνη. Ήταν μια πολύ μεγάλη πέτρα όπου λογικά ήταν ακαριαίο. Ήμουν ένα βήμα πίσω της. Πίσω της ακριβώς. Εμένα με πήρε μία (πέτρα) αλλά δεν ήταν τίποτα. Ήταν πολλές πέτρες, μικρές ήταν γιατί δε μου έκαναν τίποτα. Κάτι γρατζουνιές εδώ...", περιγράφη η αδελφή της 24χρονης Παρασκευής.

Όλα λέει, έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα... "Χτύπησαν. Χτύπησε μια κοπέλα στην παρέα μας. Ήταν τραγικό! Πέφτανε όπως σπάνε τα κλαδιά. Έγινε μέσα σε κλάσματα. Δεν υπήρχε..."

"Η άλλη κοπέλα έκανε χειρουργείο. Ήταν σοβαρό κι αυτής το τραύμα αλλά της έκαναν χειρουργείο, της έβγαλαν όλα τα θραύσματα. Ξύπνησε, ήταν καλά αλλά θα ξαναχρειαστούν κι άλλες εγχειρήσεις για να της βάλουν μόσχευμα... "

Ο πατέρας της άλλης κοπέλας, που έζησε αλλά τραυματίστηκε, λέει κι εκείνος ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα που οι κοπέλες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. "Άκουσαν το θόρυβο αλλά ώσπου να συνειδητοποιήσουν ποιος είναι και τι έγινε και... Δε μπόρεσαν να αντιδράσουν"...